Help de bevolking van Oekraïne

Markant – Cultuur in bedrijf

Donderdag 27 oktober 2011

Door Redactie

Markant doet als cultureel ondernemer mee met CoffeePitch NextLevel 2011. Deelname van Markant als gesubsidieerde ondernemer lijkt niet voor iedereen logisch. Voor ons is het echter vanzelfsprekend!

Als partner in het Cultuurkwartier dragen we bij aan een levendig cultureel klimaat voor amateurkunstenaars. Ter plekke maar zeker ook op andere plaatsen in de stad. Cultuur verbindt, zorgt voor een stevig cultureel klimaat en stimuleert de vestiging van hoogopgeleide mensen en bedrijven in Apeldoorn. Samenwerking tussen culturele en andere ondernemers kan bijdragen aan een aantrekkelijke stad, bijvoorbeeld door de organisatie van evenementen, amateurkunstfestivals en andere culturele activiteiten. CoffeePitch NextLevel biedt ruimte om elkaar te treffen en vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid ideeën uit te werken.

Daarnaast is het Cultuurkwartier een fantastische werk- en inspiratieplaats voor ZZP-ers die tijdelijk werk- of vergaderruimte nodig hebben, ook cultureel ondernemers, kunstenaars of docenten. Iedereen kan tijdens CoffeePitch NextLevel zien wat Markant hierin te bieden heeft.

En last but not least: in toenemende mate weten bedrijven Markant te vinden voor het inzetten van kunst en cultuur bij teamuitjes, om bedrijfspresentaties te versterken of om personeel te trainen in bijvoorbeeld teambuilding of creativiteit op het werk. Markant heeft de kennis en creativiteit in huis en kan het verschil maken. Ook voor zakenpartners ligt er bij Markant dus nog een wereld open!

Markant en de ondernemers in de regio Apeldoorn kunnen enorm veel aan elkaar hebben. Door mee te doen aan CoffeePitch NextLevel draag ik dat met enthousiasme uit!

Tekst: Ilse Verburgh

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?