Mijn zwangerschap en ik: Centering Pregnancy

Zaterdag 5 september 2015

Door Redactie

Koningskind kinderopvang organiseert woensdag 9 september aanstaande de eerste thema avond in samenwerking met verloskundige Jorien de Wit-Beekman van verloskundigenpraktijk Doevendans. De verloskundige gaat onder andere in op het onderwerp Centering Pregnancy.

Centering Pregnancy
Verloskundige Jorien de Wit-Beekman gaat uitleg geven over Centering Pregnancy. Het is een uit de Verenigde Staten overgekomen nieuwe manier van zwangerschapszorg. In plaats van individuele korte afspraken met uw verloskundige, ontvang je zorg in een groep. Je hebt hierbij een veel actievere rol dan bij de reguliere zwangerschapszorg. Centering Pregnancy is het nieuwe kindje van verloskundigenpraktijk Doevendans. “Het is vernieuwend, leuk, leerzaam, informatief en gezellig!” Aldus verloskundigenpraktijk Doevendans.

Ben je benieuwd naar wat Centering Pregnancy precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen? Kom dan naar onze thema avond bij Koningskind kinderopvang!

Aanmelden
Het themamoment vindt plaats op woensdag 9 september 2015 van 19.30u en duurt tot ongeveer 21.30u. Je kunt jezelf, jouw partner en jouw – mede aanstaande mama – vriendinnen tot 7 september aanmelden voor Mijn zwangerschap en ik via nike@koningskind.nl (hoofdbegeleidster van Koningskind Apeldoorn Centrum).

Heb je geen oppas of neem je liever jouw baby even mee? Geen paniek, dat kan! Want ook jouw baby is bij ons van harte welkom. Wij ontfermen ons graag over jouw kleintje, zodat je in alle rust kunt deelnemen aan het betreffende thema. En als je er toch bent kan je gelijk alvast even kennismaken met en de sfeer proeven van onze locatie in het centrum van Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!