Nederlands grootste kinderwatergevecht

Vrijdag 12 juni 2015

Door Redactie

In 2015 presenteert de Stichting Doe-Kids in samenwerking met Speelgoedstunter een nieuw onderdeel op het Kinder Parade Festijn het Speelgoedstunter Spetter Spektakel. Het grootste kinderwatergevecht in Nederland met veel spetterpret. Een spektakel om niet te missen.

Zowel op zaterdag 20 juni als op zondag 21 juni spettert het water van 16:00 tot 16:30 uur op een speciaal voor dit spektakel afgezet gedeelte van het festivalterrein. Duizenden liters water, diverse hindernissen, plekken om te schuilen en badjes om je waterpistool bij te vullen maken het terrein avontuurlijk, spannend en gezellig. Je kunt ook je eigen waterpistool meenemen, maar je kunt deze natuurlijk ook online bestellen: www.kinderparadefestijn.nl, maar uiteraard zorgt de organisatie dat zijn ook voldoende te koop zijn op het festivalterrein. Deelname aan de recordpoging is gratis, aanmelden mag, maar is niet verplicht.

De opening wordt zaterdag gedaan door niemand minder dan Andy van der Meijde !!!

Naast het Speelgoedstunter Spetter Spektakel is er ruim plaats voor theater en cultuur. Kinderen kunnen op het Kinder Parade Festijn op een ludieke en laagdrempelige manier kennis maken met kunst en cultuur. Het leuke van dit Festijn dat het ook uitermate geschikt is voor doven en slechthorende kinderen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!