Nieuw Apeldoorns theatergezelschap zoekt improvisatietalent

Maandag 18 april 2016

Door Redactie

Improvisatietheater in Apeldoorn op de kaart zetten én een feest maken van iedere vierde vrijdag van de maand; dat zijn de ambities van het nieuwe theatergezelschap VierDeVrijdag. Onderleiding van de Apeldoornse theaterdocent Fulco de Deken improviseert het gezelschap vanaf september iedere dinsdagavond bij Markant. Vanaf december beklimt zij maandelijks het podium van Gigant!

Speel-je-mee-avonden
Om het gezelschap compleet te maken, organiseert VierDeVrijdag twee speel-je-mee-avonden op 17 en 31 mei aanstaande. In masterclasses van topdocenten Sonja Hoedeman en Fulco de Deken gaat het gezelschap op zoek naar Apeldoorns improvisatietalent. Tijdens de masterclasses maken de deelnemer kennis met twee verschillende stijlen van improvisatietheater. Meespelen kan door je op te geven via vierdevrijdag@gmail.com. Voor deelname aan deze avonden wordt een bijdrage van € 20 gevraagd.

VierDeVrijdag
VierDeVrijdag is een initiatief van drie cursisten van de basiscursus Improvisatie! van Markant Apeldoorn én theaterdocent Fulco de Deken. Ze besloten hun handen in een te slaan en een nieuw fris theatergezelschap op te richten dat plezier in het spelen en verbinding met haar spelers & publiek hoog in het vaandel heeft staan. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/Vierdevrijdag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!