Help de bevolking van Oekraïne

Nieuwe site Apeldoorn Direct

Woensdag 26 oktober 2011

Door Redactie


Nieuwe site

Zoals u hebt gemerkt is de site van Apeldoorn Direct vernieuwd. Een bestaande site in een nieuw jasje. Zo zijn de blogs overzichtelijker weergegeven, de rubrieken duidelijk gekaderd en is de inhoud sterk verbeterd. Bovendien breidt Apeldoorn Direct zich uit met meer zakelijk en sportief nieuws en bekijkt het de kansen voor internet-Tv. Ook komt Apeldoorn Direct met een geoptimaliseerde agenda voorzien van een integrale kaart.

Ambities

Bij een nieuwe website horen nieuwe ambities. De site wil de komende tijd verdubbelen in bereik en zal vanaf nu ook een zakelijke categorie gaan opzetten. In de zakelijke rubriek zullen onder andere de berichten uit de Zakencourant gaan terugkomen. Daarmee ontstaat er een crossmediale kruisbestuiving, waarbij rubrieken niet alleen via een papieren versie maar ook via Apeldoorn Direct te lezen zullen zijn. Ook op het gebied van sport, jeugd en TV zullen in de toekomst de pijlen worden gericht.

Apeldoorn Direct en social media

Apeldoorn Direct gaat zich meer en meer richten op de kansen die liggen in de nieuwe en sociale media, alsook het verspreiden van het fysieke gezicht van het merk Apeldoorn Direct. Met behulp van o.a. Twitter en Facebook wil Apeldoorn Direct zich nog meer online profileren. Maar ook voor de mensen die minder digitaal verbonden zijn aan dergelijke media, wil Apeldoorn duidelijk zichtbaar zijn. Via offline campagnes en acties wil Apeldoorn Direct de aandacht trekken en meer mensen nieuwsgierig maken naar de online opinies die horen bij het nieuws uit Apeldoorn.

Word blogger

De participatie van Apeldoorners blijft van essentieel belang. Apeldoorn Direct blijft altijd op zoek naar welbespraakte, eigenwijze, humoristische bloggers die hun opinie of verhalen willen delen met de rest van Apeldoorn. Het platform is dusdanig open, dat elke Apeldoorner op deze verhalen kan reageren. Uiteindelijk moeten bloggers, lezers en reageerders elkaar vinden bij Apeldoorn Direct.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?