Ontdek zondag 15 november de historie van Apeldoorn

Maandag 2 november 2015

Door Redactie

Breng een bezoek aan de historische expositie in CODA Centrale Bibliotheek en volg aansluitend een rondleiding door het centrum van Apeldoorn | 14.00-16.00 uur | CODA Café  

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief verzorgen iedere derde zondag van de maand het arrangement DNA van Apeldoorn. Een middag die in het teken staat van de historie van Apeldoorn waarbij deelnemers onder deskundige begeleiding de geschiedenis van Apeldoorn ontdekken en ervaren. Bezoek de historische expositie in CODA Centrale Bibliotheek en wandel aansluitend met het Apeldoorns Gidsen Collectief door het historische centrum van Apeldoorn. Zondag 15 november heeft het laatste arrangement van dit jaar plaats; aanmelden kan nog tot vrijdag 13 november aanstaande. 

Het begin- en eindpunt is CODA Café van waaruit eerst gezamenlijk een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waar letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar deelnemers verrast worden door het DNA van Apeldoorn. Deze middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee in CODA Café en wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden kan tot 13 november door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’, het aantal personen en uw telefoonnummer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!