Oproep! Apeldoorn zoekt gastvrije en trotse Apeldoorners

Woensdag 13 mei 2015

Door Redactie

Apeldoorn is op zoek naar trotse en gastvrije Apeldoorners om bezoekers tijdens grote evenementen te verwelkomen en vragen te beantwoorden. Deze zogenaamde ‘cityhosts’ gaan voor het eerst tijdens het WK Beachvolleybal op stap om (internationale) gasten een warm welkom te geven. Enthousiaste Apeldoorners kunnen zich tot en met 25 mei via www.apeldoorn.nl/cityhost opgeven om als ‘stadsgastheren en – vrouwen’ aan de slag te gaan. 

Cityhosts tijdens WK Beachvolleybal

Gedurende het WK Beachvolleybal zijn cityhosts hét aanspreekpunt voor bezoekers aan de binnenstad en het evenement. Van 26 juni t/m 5 juli wordt het WK Beachvolleybal in Nederland gespeeld. Naast Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is Apeldoorn één van de speelsteden. De wedstrijden in Apeldoorn worden van 27 juni t/m de kwartfinales op 2 juli op het Marktplein gespeeld. Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, delen citymaps uit en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van én voor Apeldoorn.

Aanmelden

Enthousiastelingen (van achttien jaar en ouder) kunnen zich opgeven via www.apeldoorn.nl/cityhost. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden via telefoonnummer 055-580 22 60. Meer informatie is verkrijgbaar op www.apeldoorn.nl/wkbeach. Aanmelden kan tot en met 25 mei.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!