Orpheus zoekt verhalen van liefhebbers van Herman Brood

Vrijdag 27 november 2015

Door Redactie

In 2016 zou Herman Brood zeventig jaar zijn geworden. Met een theatervoorstelling, twee boeken en een documentaire wordt het een echt Brood-jaar. Een jaar waarin ongetwijfeld veel verhalen over Herman boven komen drijven, want overal waar hij kwam heeft liet hij een blijvende indruk achter. Theater Orpheus is in aanloop naar de voorstelling Chez Brood op zoek naar deze verhalen.

Op vrijdag 20 mei 2016 is Chez Brood, de theatervoorstelling over ‘s lands enige rock ’n roll legende, te zien in Theater Orpheus. De makers van de voorstelling zijn samen met Orpheus op zoek naar de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen achter de meest iconische Nederlandse kunstenaar en muzikant van de afgelopen vijftig jaar. Heeft hij eens bij u geslapen, een tekening gemaakt om de drankrekening te betalen of een wilde avond met u gedeeld? Laat het weten.

De ingezonden verhalen worden verzameld en voorgelegd aan de cast van Chez Brood. Inzenders van de beste verhalen worden uitgenodigd om een besloten repetitie van de voorstelling bij te wonen, inclusief een exclusieve meet & greet met de acteurs.

Brood-fans kunnen hun verhaal  voor 1 januari 2016 sturen naar chezbrood@bostheaterproducties.nl.

Kaartverkoop

De voorstelling Chez Brood is op vrijdag 20 mei te zien in Orpheus, aanvang: 20:00 uur. Kaarten zijn vanaf 33 euro te verkrijgen via www.orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via 055 527 03 00. Of kom langs aan de balie: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!