Prachtige muziekstukken in CODA

Dinsdag 13 oktober 2015

Door Redactie

Luister naar prachtige muziekstukken op dwarsfluit, piano, saxofoon en viool in CODA

Zaterdag 31 oktober | 14.00-15.00 uur | CODA Junior (ingang CODA Centrale Bibliotheek) | gratis toegang

CODA en SPMA presenteren zaterdag 31 oktober het eerste SPMA-muziekoptreden van dit seizoen. De middag begint om 14.00 uur en wordt deze keer gehouden in CODA Junior; de toegang is zoals altijd gratis. Leerlingen en docenten van de Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) brengen deze middag prachtige muziekstukken op verschillende instrumenten ten gehore.

Bezoekers kunnen 31 oktober vanaf 14.00 uur luisteren naar leerlingen van onder andere Coralien Vierstra (dwarsfluit), Karin Volmer (piano), Henk Menkveld (saxofoon) en Baukje van Schie (viool). Het muzikale programma duurt ongeveer een uur. Behalve op 31 oktober staan er ook nog muzikale middagen gepland op 12 december, 16 april en 4 juni. Meer informatie over de invulling van de verschillende middagen is circa twee weken voorafgaand aan de geplande data te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/spma.

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!