Help de bevolking van Oekraïne

Première van CHEF tijdens Blinq Openlucht FilmFestival

Maandag 11 augustus 2014

Door Redactie

© Openluchtfestival

De laatste dag van het Blinq Openlucht FilmFestival, zaterdag 30 augustus, heeft de Apeldoornse buitenbioscoop de première van de film CHEF, een smakelijke ‘feel good’ komedie! De hoofdpersoon, Carl Casper, verliest zijn baan als chef-kok en besluit voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden.

Op de ‘groene’ loper naar de bosweide (buitenbioscoop) van Park Berg & Bos zullen Eeterij De Lierderhoeve en Restaurant De Boschvijver ter gelegenheid van deze première de filmbezoekers trakteren op een film-amuse.

De Apeldoornse buitenbioscoop van Accres behoort sinds enkele jaren tot de top van Nederlandse buitenbioscopen. Uiteraard mogen bezoekers hun eigen stoelen meenemen, maar op de bosweide van het park staan meer dan 2.000 stoelen.
Het enorme filmdoek (10 x 20 meter) midden in de natuur en het informele picknick karakter maakt het film kijken tot een unieke populaire belevenis. Dit jaar zullen twee 14-persoons ‘treintjes’ tussen de ingang van het park en de bosweide rijden voor bezoekers die wat moeilijk te been zijn. Het Blinq Openlucht FilmFestival start op vrijdag 22 augustus.

Het filmprogramma:

  • Vrijdag 22/8 The Wolf of Wallstreet
  • Zaterdag 23/8 Maleficent
  • Maandag 25/8 (Ladies Night) Toscaanse Bruiloft
  • Dinsdag 26/8 Captain Philips
  • Woensdag 27/8 (VrijwilligersNight) Soof
  • Donderdag 28/8 Hunger Games: Catching Fire
  • Vrijdag 29/8 Hobbit 2
  • Zaterdag 30/8 CHEF (premiëre)

 

Tickets

De Tickets à € 8,50 zijn online te koop via de site OpenluchtFilmFestival.nl of via drie kaartverkoopadressen. Deze zijn te vinden op website. De tickets zijn tevens verkrijgbaar aan de festivalkassa op de filmavonden. De kassa is vanaf 20.15 open. De prijs is dan € 9,50.

De film begint rond 21.15 uur, zodra het (bijna) donker is.  Op de eerste filmavond vrijdag 22/8 begint de film rond 21.00 uur i.v.m. de lengte van de film.

Woensdag 27/8 is er een besloten filmavond in kader van Apeldoorn Trofee, waarvoor geen losse kaarten te koop zijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?