Programma muziekfestival Popronde bekend

Vrijdag 10 augustus 2018

Door Redactie

Het grootste gratis rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Popronde Apeldoorn maakt vandaag haar programma bekend. Onder meer Tape Toy, SNARESKIN en Mr. Weazley komen op vrijdag 14 september naar het centrum van de stad. Dit jaar dienen 16 verschillende plekken in Apeldoorn als podium voor nieuw talent.

Nieuwe locaties

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. In Apeldoorn zijn David’s Unieke Concepten, Café Dimi’s, Hifi Versnel, Statie, het Raadhuis en Humphreys de nieuwe locaties. Daarnaast keert Popronde terug naar Gigant, Ozzy, De Flierefluiter (OOR podium), Finnegan’s, ACEC (3voor12 podium), Den Olifant, Mansion24, Graaf van Vlaanderen, Stadscafé en Sandmann Optiek.

Programma Popronde Apeldoorn op 14 september

Voor het eerst tijdens de Popronde in Apeldoorn, trappen ze af in de late middag. Om 16.00 uur gaan ze op station Apeldoorn Centraal van start bij Statie, om vervolgens via David’s Unieke Concepten het centrum in te gaan. Het avondprogramma zal vanaf 20.00 uur plaats gaan vinden.

De acts van Popronde Apeldoorn 2018

Aestrid, AVA NOVA, Bourbon Avenue, Carmen Forbes, Coolboxer, Dan Hair & the Extensions, Dési Ducrot, Donkey Kung Fu, Elsa Lester, Eva van Pelt, Faradays, G.O.D., Gyo Kretz, HoppaH!, I’m With Stupid, Juneville, Karel, Katie Koss, Kita Menari, Kitchenette, Lorren Nine, MORADO, Mr. Weazley, Nona, Roel Pothoven, Sam & Julia, SNARESKIN, Snow Coats, Sophia, START/OVER, Supersonic Blues, TAPE TOY, The Tambles, THE TEN BELLS, Van Common en Yip Roc.

Vanaf 00.30 uur is Ozzy de plek waar de afterparty losbarst. Met HoppaH! wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

Voor de bezoekers die eerder afhaken vanwege het halen van de laatste trein, staat Mr. Weazley bij Statie klaar om ze feestelijk uit te zwaaien. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen de ruim 130 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Dotan.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2018 en het programma van de steden op www.popronde.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert Festival Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!