Help de bevolking van Oekraïne

Publiekslieveling Rein Mercha ook op Brapop Festival!

Woensdag 13 mei 2015

Door Redactie

Photo: William Rutten
www.williamrutten.com

Vandaag is het alweer zover! Brapop start vanavond met een compleet Nederlandstalig meezingfeest. Zangers zoals o.a. Arno kolenbrander, William Bonne, Rik Nijman en Wimmie Bouma nemen u mee in de nederlandse muziek wereld. Wij zijn blij dat we Brapop alweer voor het 6e jaar kunnen organiseren. Aldus de organisatie.

Vorig jaar zaten we nog in het Westenenkerpark in verband met de stroommasten die in het Zuiderpark stonden. Nu is het Zuiderpark gelukkig weer in redelijk goede conditie waardoor we het weer als vanouds kunnen gebruiken.

Naast de Nederlandse feest avond is er ook dit jaar weer een gezellige avond braderie en uiteraard ons traditionele kratjes stapelen wat elk jaar ook weer zorgt voor een hoop fanatiekelingen die het record van de dag willen verbreken.

Het succes van Brapop
Ronald Amse van A en k verhuur en Bernard ’t Jong van  jacuzziverhuur.nl zijn 6 jaar geleden op het idee gekomen om een nieuw Apeldoorns evenement op poten te zetten. Dit moest een gratis toegankelijk evenement worden wat voor het hele gezin leuk moest zijn.  Hemelvaartsdag was nog vrij en dus de ideale landelijk vrije dag. Door de combinatie van Braderie met (pop)muziek te combineren met leuke artiesten en standhouders. En uiteraard een uitgebreid kinderplein waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken heeft goed uitgepakt voor de organisatie. Hier is toen Brapop geboren. Wij organiseren het elk jaar met veel plezier en zien dan ook echt de traditie tot stand komen, aldus de organisatie. Een nieuw evenement is geboren!

Hemelvaartsdag 2015 starten we rond 11.00 met een grote braderie. Voor de kinderen is er een groot kinderplein opgezet met o.a een 15 meter lange stormbaan,  trampolines, draaimolen, lopen op de grote vijver in ballen en nog veel meer. De dag wordt uiteraard ook  muzikaal ingevuld met continue live optredens. Naast de bekende Dries Roelvink staan er een tal van artiesten die hier in Apeldoorn ook erg bekend zijn. Jeffrey Huisman, Enrico Moes,J Jan van der Zon, Matthias Woerdman, Rob koldenhof, Zanger Maico en Tom Wijngaard zullen er ook op Hemelvaartsdag een feestje van maken!

Rein Mercha
Als organisatie hebben we het op het laatste moment nog voor elkaar gekregen om nog een extra topper naar het Zuiderpark te trekken.  Met hulp van Frank van Etten hebben we niemand minder dan Rein Mercha, de publiekfavoriet uit Den Haag. Rein Mercha heeft landelijke bekendheid gekregen met het bekende sbs6 programma bloed, zweet en tranen. Met zijn heerlijke gipsy style heeft hij de harten van de Nederlanders gestolen. Hij zal dan ook een spectaculair optreden gaan neerzetten. Brapop 2015 zal starten op woensdag 13 mei vanaf 19.00 tot en met 23.30 Op donderdag starten ze om 11.00 tot 19.00. Uiteraard is het evenement zoals altijd vrij toegankelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?