Real-X gaat verhuizen

Vrijdag 3 oktober 2014

Door Redactie

De gemeente heeft Real-X toestemming gegeven om door te gaan met hun werk. Real-X gaat verhuizen naar een pand op het Vlijtsepark (de oude Zwitsal fabriek) in Apeldoorn. Dit is vlakbij waar zij nu zitten, maar meer aan de centrumkant van het kanaal. Real-X hoopt dat dit weer een gezellige plek gaat worden waar de bezoekers hun ding kunnen doen.

Om kosten te besparen zijn ze op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de verbouwing en verhuizing. Extra handen zijn welkom! Real-X mag minimaal 10 jaar op de Zwitsal locatie blijven. Gezocht wordt naar positieve energie, helpende handen, materialen en sponsors.

Wil jij een bijdrage leveren? Mail je naam, leeftijd en telefoonnummer, wat je wilt/kunt doen en evt. wanneer naar info@real-x.org.

Real-X is op zoek naar mensen die kunnen helpen met sponsoring. Vraag hierbij rechtsreeks om hulp voor jouw skatepark, hangplek, muziekstudio, gameplek, art studio, stageplek, pokemonliga, etc. Weet je niet hoe, vraag het ons dan. Alle beetjes helpen, ook proberen wordt zeer gewaardeerd.

Real-X is 1 oktober dicht gegaan en hoopt ergens in januari weer te kunnen heropenen op de nieuwe locatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!