Samenwerkende ondernemers helpen Real-X

Vrijdag 17 februari 2012

Door JongerenDirect

De jeugd heeft de toekomst en in de tijden van crisis help je elkaar. Verbinden is het thema van Apeldoorn Direct. Als je samen krachten en talenten bundelt, dan kan je samen meer bereiken en vervolgens samen voldoende delen. Het jongereninitiatief skate/funpark Real-X speelt al jaren een verbindende rol binnen Apeldoorn. Skaters, bandjes, breakdancers en gewoon chillers kunnen hier sportief en gezellig aanwezig zijn. Dat met steun van o.a. de gemeente en sponsors. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het nieuwe skatepark aan de Sleutelbloemstraat. De realisatie is alleen mogelijk door de verbindende kracht van de Apeldoornse bedrijven.

Er wordt hard gewerkt op beide locaties van Real-X. De afgelopen twee dagen is er heel wat hout heen en weer gereden door sponsor POT verhuizingen. Er zijn wanden geschilderd door Steven Jansen Schilderwerken en zelfs door Real-X vrijwilliger Robin. Niels van Burnside Constructions tovert de houtconstructies te voorschijn. Sponsor Rodegra Electrotechniek is fluitend in de weer met snoeren, lampen en electriciteitskastjes. De verhuurder van het pand zorgt er met
Nikkels Bouwbedrijf, de Bouwstarters en Van Dalen Electrotechniek voor dat alles piekfijn in orde is. Er hangt nu bijvoorbeeld een mooie, nieuwe heater in de toekomstige kantine.

Bij de buren is al een schilderijtje van de muur gevallen en de buren aan de andere kant moesten wat parkeerplek inleveren. Iedereeen doet enorm zijn best om het de skaters naar de zin te maken, dat is duidelijk. Op elke locatie stonden de skaters in de rij om de lading in en uit te pakken. Echt fantastisch!

En nog meer leuk nieuws. Zaterdag 18 februari moeten jullie allemaal kijken naar het programma ‘Wedden dat ik het kan!’ om 20.00 uur op SBS 6. Real-X skater Hugo doet een hele stoere poging om een record aantal kickflips te maken binnen een paar minuten. De Real-X crew zit ook in de uitzending om hem aan te moedigen. Kijk (en luister) maar goed, we zitten achterin rechts op de tribune.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!