Help de bevolking van Oekraïne

Spuiten, slikken, kermis…kortom: de jongeren hebben weekend

Donderdag 23 februari 2012

Door Roy Berger

Het is weer donderdag dus weer tijd voor een overzicht van wat er aankomend weekend allemaal te doen is voor Apeldoornse jongeren.

Spuiten & slikken

Aanstaande zaterdag is de voorstelling Spuiten & Slikken (16+) in Orpheus. We kennen allemaal het programma wel van Tv. Wat bestaat er allemaal, wat doet het precies, zou ik het willen gebruiken? Tijdens deze energieke montage voorstelling, gepresenteerd door o.a. Tygo Gernandt en Geza Weisz, krijg je gewoon zin om te feesten, dansen, spuiten & slikken.

Kermis

De kermis is nog steeds aanwezig in de Americahal. De kermis wordt erg veel bezocht door jongeren om een beetje te ‘socializen’, af een toe een attractie te pakken en wat te eten. Aanstaande zondag(26-02) is de laatste dag en eveneens Eurodag. Alle attracties kun je dan bezoeken voor een euro, op de booster na waar je voor € 3,- in kan.

Jammen

Vrijdag avond kunnen jongeren mee doen aan de New Arts Jamsessie in Le Kink (bij de röntgen rechtsaf het Caterplein af). De Apeldoornse band De Kajolo’s trappen af, om het daarna aan de aanwezigen over te laten. Kan je zingen, gitaar spelen, heb je een pianoact of iets als dat, kom en laat je talent dan zien. Entree is gratis.

Futsal

Zondag organiseert OSSO samen met Wisselwerk alweer de 5e editie van Apeldoornse Futsal Cup. Zondag staat vanaf 9.30 uur tot 17.00 uur de Matenhal in het teken van een mooi Futsalspektakel. Futsal is meer dan een hobby; het is een vorm van sport die razendsnel aan populariteit wint.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?