Start inschrijving Midwinter Marathon

Zaterdag 17 oktober 2015

Door Redactie

Vanaf heden kunnen lopers zich inschrijven voor de 43ste editie van de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon op zondag 7 februari 2016 in Apeldoorn. Inschrijven kan tot en met 11 januari via www.midwintermarathon.nl. De lopers krijgen dan het startnummer thuisgestuurd. Op 7 februari is er GEEN na-inschrijving.

Nieuw dit jaar voor de meer geoefende loper is het combinatieklassement met de Marathon Enschede. Het doel voor de eerstkomende edities van beide evenementen – de twee oudste nog bestaande hardloopevenementen van Nederland – is om te komen tot een combinatieklassement van de Asselronde (25km) in Apeldoorn en de Marathon (hele marathon-afstand) in Enschede. De Asselronde op 7 februari is namelijk dé ideale voorbereiding op de hele marathon in Enschede op 17 april. Onder alle deelnemers aan het klassement worden mooie prijzen verloot, beschikbaar gesteld door Runnersworld en Decathlon.

Ook dit jaar gelden limieten wat betreft het aantal deelnemers per afstand. Voor de Asselronde geldt een limiet van 3.500 deelnemers, de Decathlon Mini-Marathon een maximum van 5.000, de Centraal Beheer Achmea Acht van Apeldoorn maximaal 7.000 lopers en de Stentor Kidsrun 1.000 deelnemers. Daarnaast is er voor alle afstanden een verplichte indeling in startvakken.

Afstanden
Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon 2016:

 Asselronde – 25 km
 Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km)
 Centraal Beheer Achmea Acht van Apeldoorn – 8 km
 De Stentor Kidsrun – 1 km
 Doorrood Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!