Summerloverz Apeldoorn: Nog minder dan 4 weken te gaan!

Zaterdag 20 juni 2015

Door Redactie

Op zondag 12 juli a.s. tussen 14.00 uur – 22.00 uur gaat het weer gebeuren! Summerloverz Festival gaat het Marktplein in Apeldoorn weer voor de 7e keer overnemen en zal deze veranderen in één grote dansvloer! Op deze dag wordt het Marktplein de plek om heerlijk te genieten van warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk alleen de aller beste DJ’s.

Gewapend met een spetterende line-up staat Summerloverz Festival weer garant voor een feest van jewelste. De zomer is in volle glorie bezig en met die gedachte zal het Summerloverz Festival op het Marktplein een feest verzorgen die geen gelijke zal hebben. De vorige edities hebben hun sporen duidelijk achtergelaten! Hou onze website en Facebook pagina goed in de gaten voor alle nieuwtjes, win-acties en de line up! Net als voorgaande jaren is de entree gratis en toegankelijk voor iedereen die van een feestje houdt! Maar……….. ook dit jaar geldt weer: vol = vol!

Guarantee ticket

Zoals gezegd, het Summerloverz Festival is GRATIS toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Maar, de toegang is wel beperkt. Wil je er zeker bij zijn, scoor dan een guarantee ticket. Met deze tickets kom je gegarandeerd binnen, ook wanneer het festivalterrein vol is. Het werkt als volgt: via www.summerloverz.nl kan je een guarantee ticket kopen. Dit ticket kost € 10,00 en kan je op het festival terrein inwisselen voor vier consumptiemunten. Verder betaal je dus eigenlijk helemaal niks, maar je hebt wel de garantie dat je altijd binnenkomt.

Zorg dat je op de hoogte blijft via onze website: www.summerloverz.nl en onze Facebook pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!