Tactus Verslavingszorg en Gigant werken samen in het project ‘Take Control’

Maandag 27 november 2017

Door Redactie

Archief AD

Het project ‘Take Control’ gaat over grip hebben op middelengebruik in je leven. Jonge rappers uit vijf Apeldoornse wijken werken aan een aantal tracks met een positieve preventieboodschap omtrent alcohol- en drugsgebruik. Met deze tracks zullen zij battlen tegen elkaar tijdens de ‘Take Control’ showcase op 8 december bij GIGANT.

In samenwerking met coaches uit de wijken ‘de Maten’, ‘Zevenhuizen’, ‘Orden’, ‘Zuid’ en ‘Centrum’ zijn deelnemers geselecteerd. Naast de wekelijkse begeleiding krijgen zij ook een exclusieve masterclass van bekende artiest Fresku.

Showcase

Tijdens de showcase krijgen de rappers per wijk 15 minuten de tijd om zich te presenteren. Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. Take Control wordt afgesloten door niemand minder dan Josylvio!

Josylvio

Josylvio maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb. Dit album kreeg lovende recensies. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label ‘Van Klasse’ en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan. Josylvio mixt Nederlandse teksten met Arabische invloeden.
Met verschillende succesvolle singles zoals “Le7nesh”, “Mbongo”, “Skere Tijden”, “La La La” en “Westside” laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Tickets

De toegang is gratis. Je hebt wel een ticket nodig. Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie van Gigant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!