Tai Chi Apeldoorn heeft feestverhuizing

Maandag 8 januari 2018

Door Redactie

Tai Chi Apeldoorn de welbekende Tai Chi Chuan en Qi Qong school van Nederlands Kampioen Douwe Geluk verhuist van de Henri Dunantlaan naar de Asselsestraat 167. Om deze verhuizing te vieren heeft docent Douwe Geluk het idee opgevat om gratis inlooplessen te organiseren.

Douwe Geluk een bekende inwoner van Apeldoorn is met zijn nog bekendere Tai Chi school hard aan de weg aan het timmeren. Douwe ging eerst intern in de mindfulness studio van Gaia aan de Henri Dunantlaan. Douwe besloot na goed overleg met de eigenaar te gaan verhuizen. ,,Ik wilde meer, het Gaia-gebeuren beperkte me in mijn doen en laten ik wil een school neerzetten”, zegt Douwe. ,,Mensen helpen en een open mindset daarbinnen is gewoon erg belangrijk.”

Tai Chi Apeldoorn ziet deze verhuizing als een grote stap naar verbetering en is blij dat hij gezet is. Verhuizen met optimale mogelijkheden voor groei is essentieel. We houden van mensen helpen en we doen het vanuit onze passie voor het Tai Chi, Qi Qong, Meditatie en Kungfu.

Tai Chi Apeldoorn ‘de bron van geluk’ is zo blij met de verhuizing dat de school een gratis inlooplessen organiseert. Deze inlooplessen starten vanaf 10 januari 2018 om 20.00 uur aan de Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn.

Geïnteresseerden kunnen gewoon langskomen, of voor meer info mailen met: fuyuan.apeldoorn@gmail.com of bellen naar Douwe Geluk op: 06-51820257.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!