Help de bevolking van Oekraïne

The Doots & The Deaf

Dinsdag 25 oktober 2011

Door Ingrid

Voor de Apeldoornse band The Doots was het afgelopen vrijdag het eerste optreden in eigen huis sinds de EP release in mei ‘The sound of love’. Een knallend optreden met onder andere het nummer ‘Fly’. The Doots vliegen, als waardig voorprogramma van The Deaf, zeker naar meer optredens en meer bekendheid.

Ook voor The Deaf, een Haagse band die bestaat uit frontman Spike van Zoest (Di-Rect), Kit Carrera, Magere Mau en tweede frontwoman: Miss Fuzz, was het na de release van hun eerste CD in april ‘Toot whistle Plunk Boom’ hun eerste optreden in Apeldoorn. Spike heet ons op zijn manier welkom: ‘Lieve apevriendjes van de apenheul’. Wel jammer dat er maar zo weinig vriendjes waren. Spike weet, door zijn optreden met Di-Rect dat het in de Gigant veel drukker kan zijn. En dat drukke gevoel wilde hij weer ervaren: iedereen ging dichter, knusser en meer bij de band staan en The Deaf was helemaal het apie;-) voor een super optreden! Zoveel energie en plezier! Een plezier en energie die ze wisten over te brengen op het publiek. Een publiek dat mee-rockte, genoot en een “we want more” houding kreeg. Een houding, die voor Spike toch wel out of the “apeblue” kwam gezien zijn WTF uitdrukking op zijn gezicht. Maar ook hij genoot.

Een avond dubbel “t” and dubbel “d” (the doots & the deaf) waar voor een volgend optreden in de Gigant toch zeker ook een dubbel “p” (publiek) moet zijn.

Foto’s: Sander Hupkes (by iPhone 4)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?