Help de bevolking van Oekraïne

The Scene in Gigant

Vrijdag 16 november 2012

Door Redactie

The Scene komt op vrijdag 23 november naar de popzaal van Gigant. Dit in het kader van het nieuwe album CODE. Vanaf 21:00 trakteert de band Apeldoorn op een machtig concert vol klassiekers en nieuw materiaal. Kaarten kosten €20,00 en €19,00 voor Gigantleden en zijn te verkrijgen via www.gigant.nl en aan de kassa van Gigant.

The Scene mag meer dan dertig jaar bestaan, de band leeft nog altijd voor het podium. Toen er over het nieuwe album nagedacht werd, stond dan ook al snel vast dat de energie vastgelegd moest worden die vrijkomt tijdens die concerten. Dat is gelukt. CODE is alweer het vijftiende album van The Scene. “Ik word regelmatig voor gek verklaard”, vertelt Thé Lau, frontman van de band. “Waarom in deze tijd nog een plaat maken? De kans is immers groot dat we er op toe moeten leggen. We doen het toch. Die liedjes moeten gemaakt worden. Het is geweldig om met taal bezig te zijn. Om die songs vervolgens tijdens de concerten een nieuw leven te geven, is helemaal geweldig. Die zestiende plaat komt er dus ook wel.”

Met trots brengt The Scene in Gigant nieuwe nummers van het album CODE, maar natuurlijk zullen ook de klassieke Scene-hits als Rigoreus, Iedereen is van de wereld en Blauw passeren. Verwacht een herkenbare avond met de nodige verrassingen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?