Help de bevolking van Oekraïne

Theater Orpheus verrast trouwe gasten met persoonlijke overhandiging nieuwe theaterbrochure

Zaterdag 30 april 2016

Door Redactie

de Heer H. ter Haar

Medewerkers van Theater Orpheus bezochten een aantal van Orpheus’ meest trouwe gasten om hen te bedanken voor hun loyaliteit aan het theater én om hen persoonlijk als allereerste de nieuwe brochure te overhandigen. De brochure valt op dinsdag 3 mei bij alle trouwe gasten en Vrienden van Orpheus op de mat. De verkoop voor het nieuwe seizoen gaat op woensdag 18 mei van start. Kijk voor meer informatie op www.orpheus.nl.

Bedankje

Verschillende medewerkers van Theater Orpheus gingen vandaag op pad om een bezoek te brengen aan de meest trouwe bezoekers van het afgelopen seizoen. Zij werden verrast met een bosje bloemen en kregen persoonlijk de brochure voor het nieuwe seizoen overhandigd. Daarmee zijn zij de allereerste die deze uitgave met het spiksplinternieuwe programma in ontvangst mochten nemen. “Als ik mijn vrouw nu bel, denk ik dat ze direct thuiskomt uit haar werk om de brochure door te nemen”, aldus één van de gelukkige gasten.

Start kaartverkoop seizoen 2016-2017

De kaartverkoop voor voorstellingen in het nieuwe seizoen 2016-2017 gaat op woensdag 18 mei om 7.00 uur online van start. Om online tickets te kunnen bestellen is het noodzakelijk een Mijn Theater-account aan te maken, dit kan al voor die tijd op basis van een geldig e-mailadres.

Verkoop via de balie en telefonisch is mogelijk op 18 mei vanaf 10:00 uur. De theaterkassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via 055 527 03 00. Aan de balie is de theaterkassa geopend op werkdagen van 10:00 tot 14:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?