Tien nieuwe namen Grasnapolsky: o.a. Tsar B, Mario Batkovic, George Cosby en Gold Celeste

Maandag 28 november 2016

Door Redactie

Op 10, 11 en 12 februari vindt festival Grasnapolsky weer plaats in het bijzondere Radio Kootwijk, midden op de Veluwe. Aan de line-up zijn 10 nieuwe namen toegevoegd die een nóg spannendere draai geven aan het programma: Tsar B (BE), Mario Batkovic (CH/BA), Altın Gün, Club Gewalt, George Cosby (UK), Mahler (BE), Gold Celeste (NO), Annelie de Vries, The Glücks (BE) en Lookapony. Het complete festivalweekend met passe-partouts, bungalow en vervoer is te boeken via de website van Grasnapolsky. 

Spannende acts
Het is een exotische mix, deze toevoeging aan het affiche. Wanneer je de mysterieuze triphop van het Belgische Tsar B hoort, waan je je in een Medina. Ze was ooit violiste van de Belgische indiefolkgroep School is Cool en meer recent coverde ze met Oscar and the WolfAmy Winehouse’s hit Back to Black.

De van oorsprong Bosnische Mario Batkovic speelde, slechts gewapend met een accordeon, de Janskerk plat tijdens Le Guess Who. Daar speelde hij slechts gewapend met een accordeon zijn geheel eigen combinatie van minimal music en muziek uit de Balkan.

Altın Gün brengt dan weer een opzwepende mix van Turkse folk, psychedelica, funk en heeft leden van Jacco Gardner, Jungle By Night en Palmbomen in de gelederen.

En dan is er ook weer muziektheater: Club Gewalt speelde afgelopen editie ook op Grasnapolsky. Dit jaar promoveren ze naar de grote Zenderzaal, om daar in het midden hun prachtige grafische muziektheatervoorstelling The Album Performance te laten horen en zien.

Eerder al werd bekend gemaakt dat o.a. Andy Shauf, Linde Schöne, CHINAH, Crying Boys Café, Pip Blom, Klangstof, Brihang (BE), Iguana Death Cult, Torii, The Guru Guru (BE), Kagoule (UK), Tamino, WWWater (BE), Floris Bates, Statue (BE), Bonne Aparte, Jo Marches, Batobe, The Mauskovic Dance Band en Donkey Kung Fu op Grasnapolsky staan. De totale line-up wordt begin december bekend gemaakt.

Tickets en bungalows
Op 21 oktober begon de kaartverkoop, waarbij voor de verandering in eerste instantie alleen passe-partouts in de verkoop gingen. In één maand tijd zijn er al meer passe-partouts verkocht dan vorig jaar in totaal.

Het complete Grasnapolsky weekend met passe-partout, bungalow en vervoer is te boeken via de website: www.grasnapolsky.nl/tickets-2017
Regulier Passe-partout: €80,-
Passe-partout CJP korting: €75,-
Bungalows zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- pp voor het hele weekend (3 nachten).

Grasnapolsky
Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veel artiesten die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00u zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Blijf voor het laatste nieuws over Grasnapolsky op de hoogte via:
Twitter: www.twitter.com/grasnapolsky
Facebook: www.facebook.com/Grasnapolsky/
Instagram: www.instagram.com/grasnapolsky
Website: www.grasnapolsky.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!