Tim Koldenhof Producties en STA samen één

Dinsdag 12 mei 2015

Door Redactie

Na grondig onderzoek is duidelijk geworden dat STA en Tim Koldenhof Producties hetzelfde doel dienen met hun streven Apeldoorn en omstreken een gevarieerd en kwalitatief hoog aanbod te geven in dans-, zang-, en acteerlessen.

Samen kunnen zij meer dan alleen en dat is voldoende reden de handen ineen te slaan.

Tim Koldenhof Producties (TKP) is 7 jaar geleden opgericht door Tim Koldenhof en is een theaterschool, productiehuis en evenementenbureau. Dagelijks wordt er op recreatief en hoog niveau lesgegeven in dans, film, zang- en musicalvaardigheden. Daarnaast produceert TKP professionele theatervoorstellingen, films, en meer.

STA is een regionaal bekend staande theaterschool en geeft al meer dan 15 jaar dans-, zang-, en theaterlessen aan leerlingen van alle leeftijden en op veel niveaus. Paradepaardje van Sta is de vooropleiding voor getalenteerde jongeren uit de hele regio. Jaarlijks worden vele talenten aangenomen op verschillende kunstvakopleidingen in heel Nederland. Een professioneel team van docenten verzorgt dagelijkse lessen en vele projecten voor het Apeldoorns onderwijs. Daarnaast organiseert Sta voorstellingen, presentaties en demo’s voor een diverse klantengroep en op vele locaties.

Voor contact: Joji Na, partner Tim Koldenhof Producties 055-3013143, joji@timkoldenhof.nl  en Nelke van der Gaag, directeur Sta, 055-3554456, Nelkevandergaag@sta-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!