Help de bevolking van Oekraïne

Ugchelse Animal Race spectaculairder dan ooit

Maandag 18 mei 2015

Door Redactie

Het is bijna weer zover! Café De Gouden Klok presenteert de Ugchelse Animal Race op 2e pinksterdag. Dit jaar zal de race, die inmiddels heel Nederland kent, spectaculairder zijn dan ooit. De deelname is gratis en rondom de race zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden.

De voorgaande jaren waren struisvogels en kamelen het middelpunt, maar dit jaar blijft het een verrassing welke dieren er aan de start verschijnen. Één ding is zeker, de Animal Race zal de jaren hiervoor doen vergeten, want het wordt één groot spektakel.

Zoals elk jaar staat het welzijn van de dieren voorop. De dieren worden onder begeleiding van professionals naar Ugchelen gebracht. Ook tijdens de race zullen de dieren niets te kort komen. De professionals die al jaren actief zijn in dit vak weten hoe ze met de dieren om moeten gaan en zorgen elk jaar weer voor een leuke middag voor de toeschouwers, deelnemers en natuurlijk de dieren zelf.

Het evenement (gratis deelname) gaat om 14:00 uur van start, maar voor en na de Animal Race kan er gezellig een drankje worden gedronken bij Café De Gouden Klok. Er wordt een kinderboerderij met diverse dieren opgezet voor de kinderen. Zet de Animal Race alvast in uw agenda en nodig mensen uit waar u graag tegen wil racen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?