[video] Paper ART in het CODA museum

Maandag 15 juni 2015

Door Redactie

CODE Paper Art is vanaf 7 juni tot en met 25 oktober te bewonderen in het CODA museum. Vincent Dammers ging recentelijk naar de tentoonstelling en maakt er een sfeerverslag. Ben jij benieuwd wat hij allemaal heeft gezien? Bekijk dan de bovenstaande video.

CODA Museum pakt groot uit met CODA Paper Art 2015
Papier en karton zijn relatief eenvoudige en naar verhouding goedkope materialen. In combinatie met traditionele en moderne technieken en de inspiratie van de kunstenaar ontvouwt het papier zich in oneindige mogelijkheden en heeft het een verbluffende zeggingskracht. Na een buitengewoon succesvolle editie in 2013 presenteert CODA Museum Apeldoorn van 7 juni tot en met 25 oktober CODA Paper Art 2015, een tentoonstelling die – letterlijk en figuurlijk – alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijk werk en een bijzondere selectie sieraden van 42 kunstenaars uit binnen- en buitenland die papier en karton centraal stellen in hun werk.

Ontdek alle kunstenaars van CODA Paper Art 2015
CODA Paper Art toont beeldende kunst en sieraden van 42 kunstenaars van over de hele wereld. Elke week kondigen ze meer kunstenaars aan. Houd de website van CODA in de gaten en beleef de voorpret van CODA Paper Art op Facebook, Twitter en Instagram. Wil jezelf wat delen over de tentoonstelling? Gebruik dan #CODAPaperArt.

 

Bron:  Coda-Apeldoorn.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!