[video] Peter Vroon in ‘Geloof & ’n Hoop Liefde’

Maandag 5 januari 2015

Door Redactie

Recentelijk zat een bekend Apeldoorns gezicht in het EO televisie programma Geloof & ’n hoop liefde. Niemand minder dan fotograaf en blogger Peter vroon stond centraal in deze uitzending waarin we een kijkje kregen in zijn leven. Bekijk dit mooie portret van Peter Vroon.

Geloof & ’n Hoop Liefde
In ‘Geloof & ’n Hoop Liefde’ strijken presentatoren Herman Wegter en Mirjam Bouwman een week lang neer in een plaats in Nederland. Daar gaan ze op zoek naar karakteristieke dorpsverhalen, stadse tradities, de rol van het christelijk geloof, en bijzondere mensen. Leef mee met bijzondere inwoners en laat je verrassen door mooie plekjes.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Woensdag 21 augustus 2019

Door Redactie

ACEC maakt zich op voor een interne verbouwing. De bar wordt aangepakt en er komt een akoestisch plafond om het geluid te verbeteren. Naar aanleiding daarvan onderzoekt ACEC naar verbeteringen die de verhuur ten goede kunnen komen. In de kelder van ACEC is ook een ruimte die in de opknapbeurt is opgenomen. Voor het publiek is nog voor het eind van de maand aan de buitenkant een wand zichtbaar met beelden van het ACEC van weleer. De expositieruimte in Apeldoornse Centrum voor Eigentijdse Cultuur heeft een collectie apparaten die te maken heeft met het industriële verleden van het gebouw. De sloopwerkzaamheden om dit alles mogelijk te maken zijn inmiddels afgerond.

 

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?