[VIDEO] Show Apeldoorn brengt lied ‘Samen voor altijd’ uit

Dinsdag 24 december 2019

Door Redactie

Still uit de video

De afgelopen maanden is er al hard gewerkt door de Apeldoornse talenten die eind dit jaar schitteren in SHOW Apeldoorn 2019. Teksten leren, choreografie oefenen, repeteren en alle nummers samen doornemen. In het speciaal het gezamenlijke nummer; ‘Samen voor altijd’. Dit nummer hebben ze uitgebracht en gaan de deelnemers ook zingen komende zaterdag, 28 december, tijdens SHOW.

Fanuel Coenraad, de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn had het idee om dit jaar een speciaal nummer te componeren en te schrijven voor SHOW Apeldoorn. Samen met zijn team van Lapanouse Music heeft hij ‘Samen voor altijd’ geschreven. In november zijn alle deelnemers samen met Fanuel de studio in Hilversum in gegaan om met zijn allen dit nummer op te nemen. Het nummer is nu te beluisteren en met een heuse clip is het klaar om de wereld (of Apeldoorn) te veroveren.

De voorstelling

In deze 4de editie van SHOW Apeldoorn doet veel jong talent mee, het stuk is dit jaar dan ook in een moderner jasje gestoken dan voorgaande jaren. Dit jaar gaat de voorstelling over het ‘Museum van Historisch Talent Apeldoorn’. Miss Linda Jansen vertelt in deze voorstelling het verhaal over talent uit de historie, namelijk de 21ste eeuw. Tis Knol neemt je met zijn vlogs mee naar het jaar 2019. Lang geleden, in het jaar 2019 gebeurde er iets merkwaardigs met het talent in dit museum. Het was een spannend avontuur….

Deelnemers

Anna, Fieke en Reza (9,10 en 11) doen mee met een circusact, Liesje Kist (12 jaar) met toneel en Noah Langenbach (13) speelt hoorn. Verder zie je Maartje van Schadewijk (16), zij zingt en speelt gitaar. De beiden 16-jarige Maura en Lieke spelen toneel, Josmaily Johannes (17 jaar) zingt en Ties van Duinkerken (13) speelt toneel. Dan is daar nog de dansende Megtelt Palm (18), de zingende Susanne Schulz (22) en tenslotte Jamie Duijvestijn (36); zij is de verteller van het stuk.

Team

Dit jaar schreef Kim de Fuijk (onder meer van de Meiden van Los) het script en nam de regie op zich. Fanuel Coenraad nam het muzikale gedeelte onder zijn hoede. SHOW Apeldoorn is een initiatief van Stichting Podiumactiviteiten Apeldoorn en Theater Orpheus in samenwerking met Gigant, Lapanouse Music en Tim Koldenhof producties. SHOW Apeldoorn ontvangt financiële ondersteuning van het Janice Walker fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Rabobank donatiefonds, het VSB fonds en het Orpheus Ondernemerspodium.

Meer informatie en tickets

Meer weten over SHOW Apeldoorn 2019 of meteen je tickets bestellen voor de voorstelling op zaterdag 28 december? Kijk dan op de website.

Bekijk hieronder de video:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!