Voor een tientje (of minder) naar het theater

Donderdag 7 januari 2016

Door Redactie

Green 150306 0153

Theater Orpheus doet mee aan het BankGiro Loterij Theaterweekend op 15,16 en 17 januari. In het hele land – en dus ook in Apeldoorn – kosten de meeste theaterkaarten dit weekend maar €10 of minder! Sommige activiteiten zijn zelfs gratis. Dé manier om kennis te maken met het theater. Orpheus heeft een bijzonder programma samengesteld, met voor elk wat wils!

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is bedoeld om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het theater. Daarom zijn tijdens dit weekend de theaterkaartjes aantrekkelijk laag geprijsd en vinden er allerlei leuke extra activiteiten plaats.

Van cabaret tot Sesamstraat                                                                                                                      

Het Theaterweekend begint op vrijdagavond met cabaret. De mannen vanOp Sterk Water (altijd volle zalen) presenteren vlijmscherp improvisatiecabaret, maar u kunt ook kiezen voor steengoede stand-up comedy in het Orpheus Comedycafé. De zaterdagmiddag is voor de kinderen. Voor de allerkleinsten (2+) is er de voorstelling Gummi de vis, waarbij de kinderen zelf mee mogen doen aan de voorstelling! En voor de kleuters komt Sesamstraat naar Orpheus met een speciale feestvoorstelling. Rondom de voorstellingen vinden in de foyer kinderdansworkshops plaats (gratis toegankelijk) en zal er genoeg te knutselen en te spelen zijn!

Muziekspektakel en  toneelklassieker                                                                                                                                         

Wilt u eens op een laagdrempelige manier kennis maken met klassieke muziek? Op zaterdagavond vindt er een heus muziekspektakel plaats in de grote zaal van Orpheus! In I Feel wordt u meegenomen op een muzikale reis door de tijd, waarbij alles anders is dan u verwacht. Het concert wordt verzorgd door Het Gelders Orkest, NJO en de ereprijs met Floris Kortie als presentator.                                                                                                                                             

Zondagavond wordt de toneelklassieker Op bezoek bij meneer Green opgevoerd (met in de hoofdrol Bram van der Vlugt) en komen de talentvolle zangeressen van Zazi een muzikale avond verzorgen.

Alle tickets voor de genoemde voorstellingen kosten maar tussen de €5 en €10 euro!

Gratis rondleidingen                                                                                                                                                        

Kent u Orpheus nog niet en wilt u meer weten over hoe het er aan toe gaat in een theater? Meld u dan aan voor één van de gratis rondleidingen achter de schermen (vrijdag, zaterdag en zondag om 18.30 uur)!  

Alle informatie over het bestellen van kaarten voor het Theaterweekend in Orpheus vindt u www.orpheus.nl/theaterweekend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!