Wat te doen met Pinksteren?

Donderdag 21 mei 2015

Door Redactie

Het is bijna Pinksteren! Weet jij al wat je gaat doen? Nog geen idee.. Lees onze suggesties eens door.

 
 
1e Pinksterdag: Muziekoptredens in het Oranjepark

In het midden van de stad in het Oranjepark. Is bijna iedere zondag live muziek van 14:00 tot 16:00 tijdens ze zondagmiddagconcerten.. Op 1e Pinksterdag komt Marolein van der Heide om 14:00 en om 15:00 komt Bnada Exota.

 
 
 

1e Pinksterdag: Live muziek in Gigant

Singer-songwriter Herman Brock Jr. en zijn Brockettes maken traditionele bluegrass, hillbilly en old-time music. Prachtige close-harmony, alles rond één microfoon om het authentieke geluid te garanderen. Het beging om 16:15 uur in het Gigant Café en het is helemaal gratis.

 
 
 

1e Pinksterdag: Voorrondes NK Junioren in Real-X tm 16 jaar

Op zondag 24 mei 2015 wordt in Real-X indoor skatepark & shop de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Skateboarden Junioren gehouden. Skaters tot en met 16 jaar kunnen zich tijdens deze wedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn van Etnies, tevens kwalificeren voor de finale van het NK op 5 & 6 september in skatepark Pier 15 in Breda

 
 
 

1e Pinksterdag: Hardloopnacht Apeldoorn

Doorkomst Roparun Apeldoorn een compleet nieuw evenement: de Hardloopnacht. Een hardloopwedstrijd van 2,5 of 5 km dwars door het centrum van Apeldoorn. Deze cityrun start om 21.00 uur, de prijsuitreiking is om 22.00 uur op 24 mei. Vanaf een uur of 23.00 verwachten we dat de eerste teams over het Raadhuisplein komen.

 
 
 

1e Pinksterdag: Lipgloss in Cafe de Zaak

In voor een leuk avondje uit? Café de Zaak pakt 1e pinksterdag uit met het jaarlijks terugkerende feestje Lipgloss! Een avond met alleen female bartenders, candygirls en een fijne DJ. Het feestje start om 20:00 uur, toegang is geheel gratis!

 
 
 

2e Pinksterdag: Vlooienmarkt Americahal

De tafels in de Americahal liggen op 1e Pinksterdag weer vol met uitsluitend tweedehands spullen, curiosa en klein antiek tijdens de Pinkstervlooienmarkt. Als jij iets speciaals wil hebben wat je niet zo een twee drie in de winkel kunt kopen dan zou ik zeker langs komen! Het is van 07:00 tot 16:00.

 
 

2e Pinksterdag: European Bike & Harley festival

Op 2e Pinksterdag is Apeldoorn het kloppende hart voor alle motorliefhebbers in Nederland tijdens het Harley and European Bike festival. Het hele centrum van Apeldoorn wordt omgetoverd in een feestelijke Apeldoornse ‘Bikerscity’.

 
 
 

1e en 2e Pinksterdag: Hardloop4daagse Apeldoorn

Van vrijdag 23 mei tot en met maandag 25 mei wordt de Apeldoornse hardloop4daagse georganiseerd. Dit voor Nederland unieke evenement bestaat uit een hardloopwedstrijd van 60 en 100 kilometer, gelopen in respectievelijk vier en zes etappes, beginnende op de vrijdagavond voor Pinksteren tot en met Pinkstermaandag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!