Wegens groot succes extra bioscoopzalen voor Gooische Vrouwen 2

Woensdag 12 november 2014

Door Redactie

De bioscoopfilm Gooische Vrouwen 2 wordt dé Nederlandse filmsensatie van het najaar, zo blijkt uit de reeds verkochte tickets. Voor de Ladies Only op woensdag 3 december is JT Apeldoorn in alle zes de bioscoopzalen reeds uit verkocht. Vanwege de overweldigende vraag zet JT Apeldoorn extra bioscoopzalen in op 2 december.

De laatste 500 kaarten gaan nu in de verkoop. Tickets zijn te bestellen via www.jt.nl of de JT app. Speciaal voor Gooische Vrouwen 2 heeft JT Bioscopen in september de voorverkoop gestart voor de eerste speelweek van de film, welke van 4 tot en met 9 december loopt. Op deze manier zijn enthousiaste filmbezoekers verzekerd van de beste plaatsen. Daarnaast is de voorverkoop gestart van de Ladies Only op 2 december.

Over Gooische Vrouwen 2
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!