Who’s Afraid of Jonge Componisten?

Donderdag 25 augustus 2016

Door Redactie

Veel jong talent in Apeldoorn en omgeving en daar komen dan nu de componisten nog bij die hun opleiding volgen op ArtEZ in Zwolle en Arnhem. Misschien wat veel, maar What the Heck laat u verrassen.

ArtEZ – studenten compositie – bachelor en master – met origineel werk en met werk bij film:  15 muzikanten/ 17 componisten/ 13 film fragmenten

Studenten Compositie voor film en theater, Compositie Jazz/Pop en Klassiek Componeren, derhalve muziek met en zonder filmbeelden en de ereprijs sec of als een hybride ensemble gecombineerd met samples alsof het een 80-koppen tellend orkest is.

It promises to be a great event. Come and See!

de ereprijs is een Living Lab. Elk jaar, elk moment nieuwe mensen, zonder eeuwenoude kennis, maar weer onbeschreven, tabula rasa,  die voor het eerst een krekel gaan horen, de liefde vinden en boven op een berg staan. Opleiding, opvoeding, begeleiding, aandacht voor de bijzondere talenten van allen, dat is een taak waar we niet onderuit kunnen, los van onze eigen ontwikkeling, education permanente, die op zich al een voldoende drijfveer kan zijn. Daarom streven we er naar een spil te zijn tussen enerzijds  innovatief en spraakmakend produceren en anderzijds gretig en ontdekkend consumeren. Streeft de ereprijs naar verbinden: vormt het een  onderdeel in de keten van kennismaken, scheppen, produceren en consumeren.  We willen een breed en divers publiek  voor nieuwe muziek interesseren en daarmee een bijdrage leveren aan de relevantie van nieuwe muziek in deze tijd.

Hier moet je dus weer bij zijn. Misschien bruuskeert het uw oren, misschien moet u een traan van ontroering plengen, misschien heeft u nog nooit zo’n ‘boaring’ sessie meegemaakt, maar dat er iets gaat gebeuren wat u niet dagelijks meemaakt dat staat vast.

De goede reden om huis en haard te verlaten en vrijwillig dit uitdagende concert, evenement te bezoeken. U was er bij!

zaterdag 27 augustus – AARDLEK – 15.00 uur ipv zondag klopt!
op de derde verdieping van het ACEC gebouw in de keuken van de ereprijs 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?