Wie geeft de ezel haar naam?

Maandag 2 augustus 2010

Door Stadsmens

Zaterdag 24 juli hebben de dierenverzorgers van Kinderparadijs Malkenschoten beschuit met roze muisjes gegeten. De Franse Reuze-Ezel BiBi heeft een dochtertje gekregen. De kleine weegt 23 kilo en heeft vier hoefjes. Dochterlief heeft nog geen naam, maar zal vernoemd worden naar de parkbezoekster die de beste reden geeft waarom dat haar naam zou moeten worden. De gelukkige naamgeefster wordt met een gezelschap van maximaal 10 personen een dag lang door Binky in de watten gelegd op Kinderparadijs Malkenschoten.
 
Knuffelslungel
De Franse Reuze-ezel (een Poitou),  is de grootste, liefste en meest langharige ezelsoort, herkenbaar aan lange benen en grote flaporen. De jonge, slungelige ezelin is een levend knuffeldier om te zien. Ter gelegenheid van de nominatie voor de DagjeWegAward (www.dagjewegaward.nl) trakteert Binky tot en met 2 september op een leuke voorstelling in het Vakantietheater onder de naam: “Ezel, waar ben je?”.
Deze voorstelling is gemaakt ter ere van het nieuwe ezeltje. Moeder en dochter zijn te bewonderen op Kinderparadijs Malkenschoten. 

Wie geeft deze Ezelin haar naam?
Degene die vindt dat de knuffelezel haar naam moet krijgen kan dit per e-mail laten weten via Malkenschoten@ACCRES.net. Belangrijk daarbij is dat een leuke of goede reden wordt gegeven. De dierenverzorgers kiezen op 1 september de naam en nodigen de winnaar met maximaal 10 gasten uit voor een VIP-dag op Kinderparadijs Malkenschoten.
 
VIP dag
De VIP dag is op zaterdag 11 september en bestaat uit een ontvangst vanaf 11.00 uur door Binky. Met Binky’s Tram gaan de VIP’s naar de boerderij op kraamvisite en onthult de winnaar het naambord. Daarna brengt de tram ze naar Binky’s Smulterras voor koffie/thee/ranja met beschuit met (roze) muisjes. Aan het begin van middag krijgen de VIP’s een lunchmenu naar keuze aangeboden.
Bij vertrek krijgen alle VIP kids een pretpakket met een Binky knuffel, DVD Binky’s Kinderboerderij, Binky button en Binky’s bellenblaas. Degenen in het gezelschap die nog geen jaarkaart kinderparadijs Malkenschoten hebben, krijgen tot 31 december 2010 gratis toegang.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!