Win twee kaarten voor ‘De Kleine Blonde Dood’ in Orpheus

Woensdag 29 januari 2014

Door Redactie

Ook in dit frisse voorjaar laten Apeldoorn Direct en Orpheus jou niet in de kou staan. Je kunt voor 8 februari kaarten winnen voor het theaterstuk ‘De Kleine Blonde Dood’. Kortom, weg van dat saaie familie diner en gáán.

Wat is dat dan voor iets? We spoilen alvast een stukje:

‘De Kleine Blonde Dood’ vertelt over het leven van de artistieke Boudewijn die een kind verwekt bij zijn oude basisschoollerares Mieke. Hoewel Boudewijn in eerste instantie niets van zijn zoon wil weten, groeit zijn liefde voor Micky met de dag. Vooral door zijn eigen jeugdherinneringen aan de onmogelijke relatie met zijn door oorlog verscheurde vader Rainer, voelt hij steeds meer de behoefte om voor Micky wel een goede vader te zijn. Juist op het moment dat Boudewijn zich verzoend heeft met zijn nieuwe lot als vader, valt Micky van de trap en raakt in coma. Boudewijn wordt door de artsen voor een bijna onmenselijke keuze gesteld.

Winnen? Reageer hieronder met de tekst ‘Ik wil ook chillen in Orpheus’ of retweet en/of deel onze social media uitingen (opklik 1 & opklik 2). Prijswinnaars worden op 5 februari getrokken vanuit de hoge hoed en krijgen van ons bericht.


UPDATE: De winnaar is getrokken en heeft bericht ontvangen. Binnenkort lees je op Apeldoorn Direct meer over dit theaterstuk. Kom regelmatig terug op deze site voor nieuwe winacties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!