Win vrijkaarten voor het WK beachvolleybal in Apeldoorn

Maandag 22 juni 2015

Door Redactie

Op vrijdag 26 juni begint het WK Beachvolleybal in Nederland. Apeldoorn is een van vier speelsteden naast Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam) en Rotterdam (ss Rotterdam) waar tijdelijk een uniek en prachtig beachstadion wordt neergezet. Tien dagen lang strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld om de WK-titel. Apeldoorn Direct mag vrijkaarten weggeven voor een aantal wedstrijden.

Win Vrijkaarten
Apeldoorn direct mag twee vrijkaarten weggeven voor de onderstaande dagen. Wil jij kans maken op vrijkaarten zodat jij kan genieten van een heerlijk middagprogramma met wedstrijden, fun en entertainment laat ons dan weten met wie? en op welke dag jij erbij wilt zijn.  Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 25 juni. De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 26 juni op Apeldoorn Direct.

  • Maandag 29 juni (middagprogramma)
  • Dinsdag 30 juni  (middagprogramma)
  • Woensdag 1 juli  (middagprogramma)
  • Donderdag 2 juli (middagprogramma)

 

Entertainment tijdens het WK beachvollybal
Bij het WK Beachvolleybal, hoort uiteraard ook leuke entertainment. Daarom is het WK Beach promodorp opgezet. Deze is gratis toegankelijk en biedt veel entertainment tussen de wedstrijden in. In het WK Beach Promodorp komt een groot podium te staan en kun je heerlijk ontspannen een drankje drinken in het lounge gedeelte. De perfecte locatie om helemaal in de WK Beachvolleybal sferen te komen. Wil jij weten wat er allemaal te doen is tijdens het WK Beachvolleybal? Bekijk dan de pagina van UitInApeldoorn

 

De vrijkaarten worden aangeboden door Apeldoorn Binnenstad
Op Apeldoorn-Binnenstad.nl vind je informatie over alle winkels, marktkramen, cafés, restaurants, musea, bioscopen, poppodia, parkeren, koopzondagen en nog veel meer. Kortom, alles wat je weten wil over de binnenstad. Profiteren van voordeel? Schrijf je dan in voor de Apeldoorn-Binnenstad e-nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks een zorgvuldig uitgekozen selectie unieke aanbiedingen en de uitagenda voor aankomend weekend!

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!