Help de bevolking van Oekraïne

Winterpaleis het Loo

Maandag 5 oktober 2015

Door Redactie

kerstsfeer, gedekte tafels en schaatsplezier!

12 december 2015 t/m 3 januari 2016

Vanaf 12 december staat Paleis Het Loo ruim drie weken in het teken van ‘Winterpaleis Het Loo’, met sfeervol gedekte tafels, traditioneel opgetuigde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een echte ijsbaan.

Rond de Kerstdagen wordt Paleis Het Loo traditiegetrouw sfeervol ingericht, met kerstbomen in verschillende stijlen, groenversiering en feestelijk gedekte tafels. Op het Stallenplein kan geschaatst worden op een echte ijsbaan. In de Koetshuizen staan rijtuigen, sleden en auto’s, zoals gebruikt door de Oranjes. Voor kinderen zijn er extra activiteiten en de restaurants bieden deze dagen een toepasselijke winterse menukaart. Op een aantal dagen zijn er kleine muzikale optredens in en rond het paleis.

Op dinsdag 22 december bespeelt de bekende organist Sander van Marion het historische orgel in de kapel van het paleis. De concerten starten om 12.00, 14.30 en 16.00 uur en duren ca. 45 minuten. Het bijwonen van een concert is gratis op vertoon van een regulier entreebewijs, reserveren niet mogelijk (vol=vol).

Voor meer informatie: paleishetloo.nl/winterpaleis

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

IJsbaan Paleis Het Loo

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?