Workshop fotografie, voor beginners

Zondag 6 maart 2011

Door rveldwijk

Heb je altijd al eens een workshop willen volgen over fotografie? Door spelenderwijs te oefenen waarbij tips worden gegeven over composities, techniek en je eigen creativiteit? Heb je vragen over je hoe je het beste gebruik kunt maken van je camera? Meld je dan bij deze aan op de workshop fotografie voor beginners die Robbie Veldwijk gaat geven op zaterdag 2 april 2011. De locatie is nog onbekend maar zal zeker omgeving Apeldoorn zijn. Heb je een tip voor een locatie mag je deze altijd aandragen!

Ben je al een tijdje bezig met het fotograferen maar heb je toch wat vragen over composities en techniek twijfel dan niet en meld je gewoon aan! Voor meer vragen of aanmelding kun je contact opnemen via de contact pagina van zijn website! De locatie en het tijdstip zal uiteraard nog gecommuniceerd worden naar de aangemelde deelnemers!

Waardebepaling achteraf, wat is dat?
Niet voor iedereen zal het duidelijk zijn wat er met waardebepaling achteraf bedoelt wordt, vandaar hier een een korte uitleg. Het gaat er hierbij om dat je achteraf zelf kan bepalen hoeveel deze workshop voor jou waard was. Lees er hier meer over: http://waardebepalingachteraf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!