Workshops voor werkzoekenden in Oranjerie

Donderdag 1 oktober 2015

Door Redactie

“Ga mee op reis naar jezelf! Op de vrijdagen 2 en 16 oktober en 6 november, telkens van 10.00 tot 12.00 uur, gaan we in het inspirerende Pop Up Park 055 in winkelcentrum Oranjerie gepassioneerd ons CV opschrijven en zo onze eigen Sticky Story creëren”, aldus Gijs Linssen, eventmanager bij DeBroekriem. Deze workshops voor werkzoekenden worden door hem georganiseerd en verzorgd door (loopbaan)trainer Iris Kleinlugtenbelt.

Op vrijdag 2 oktober wordt begonnen met het CV van Passies. Linssen: “In deze workshop gaan we kijken naar alles wat relevant is voor jou, je passies. Hoeveel passie komt er door in je CV? We gaan onderzoeken hoe je deze informatie kunt toevoegen aan je reguliere CV, zodat jij beter als persoon uit de verf komt!” Dan volgt op vrijdag 16 oktober de workshop Stap in de toekomst. Linssen: “We doen niet anders dan in de toekomst stappen! Iedere dag is weer een nieuwe. Alleen, hoe zorg je nu dat morgen een ander soort dag wordt? Een dag waarin er echt iets nieuws gaat bloeien? Alleen als je iets anders wilt, natuurlijk. Met behulp van de ontdek-, droom- en ontwerpmethode ga jij voor jezelf een stap bepalen op weg naar jouw toekomst.”

Linssen, tenslotte: “Uiteindelijk brengen we het geheel 6 november samen in Sticky Stories. In deze workshop maken we een kort verhaaltje dat écht blijft plakken. Met een ‘sticky story’ kun jij je op een unieke wijze presenteren en verschil maken.” De workshops vormen een geheel, maar kunnen ook los bezocht worden. Voor elke workshop is een aparte inschrijving nodig via de website www.debroekriem.nl/events.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!