Help de bevolking van Oekraïne

ZVV’56 in finale Nuon Club Competitie!

Vrijdag 24 april 2015

Door Redactie

Voetbalvereniging ZVV’56 Apeldoorn is geselecteerd voor de finaleronde van de Nuon Club Competitie 2015. Hiermee kan ZVV’56 tot 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. In totaal zijn vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd. Negen clubs met de meeste stemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie. ZVV’56 roept daarom alle inwoners van Apeldoorn op om te stemmen via http://clubcompetie.nuon.nl.

Nuon helpt

Via de Club Competitie helpt energiebedrijf Nuon sportverenigingen met het verlagen van de energierekening. ZVV’56 heeft zich hiervoor ingeschreven en is door een jury geselecteerd als een van de vijftig beste inzendingen. De jury bestaat uit voetballers Anouk Hoogendijk en Richard Witsche, sportpresentator Toine van Peperstraten, de CEO van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs.

Stemmen!

Iedereen kan tot 18 mei stemmen op ZVV’56 via http://clubcompetitie.nuon.nl. De negen verenigingen met de meeste stemmen winnen de Nuon Club Competitie en daarmee een bedrag ter hoogte van de laatste energierekening (maximaal 10.000 euro). De winnaars worden eind mei bekend gemaakt.

Creatief idee

ZVV’56 heeft zich ingeschreven voor de Nuon Club Competitie met een creatief idee om de energierekening omlaag te brengen. Ons idee is innovatief en misschien in de toekomst wel uitvoerbaar! Energie opwekken door tijdens de trainingen op de loopband te lopen. Als we winnen, gaan we voor LED veldverlichting, om zo echt te gaan besparen!

Lagere energierekening

De activiteitencommissie van ZVV’56 nam het initiatief om de voetbal vereniging in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om dit te doen, is dat ZVV’56 graag de energierekening wil verlagen. Dat is immers een flinke kostenpost die jaarlijks terugkomt. Volgens Nuon zijn er voor sportclubs goede kansen voor een lagere energierekening. “Neem bijvoorbeeld de Cv-ketel, de grootste gasverbruiker”, legt energieadviseur Rob van der Plas van Nuon uit. “Uit onze analyses blijkt dat clubs veel winst kunnen boeken, alleen al door de verwarmingsinstallatie beter af te stellen.” Zo kan een gemiddelde club tot 15% besparen op aardgas. Recent bracht Nuon een trendrapport uit over energiebesparing en duurzaamheid bij sportclubs, met veel feiten, cijfers en achtergronden.

Stem nu!

Wil je ook dat ZVV’56 winnaar wordt in de Nuon Club Competitie? Breng dan je stem uit op http://clubcompetitie.nuon.nl. En… let op: dit kan tot uiterlijk 18 mei 2015.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?