Apeldoorns adviesbureau verbindt zich aan PEC Zwolle

Donderdag 28 juni 2012

Door Redactie

Google Maps

Het Apeldoornse adviesbureau voor marketing en communicatie InterCity Consultancy  is de komende twee seizoenen officieel communicatiepartner van PEC Zwolle. De afgelopen drie jaar waren al adviseurs van het bureau actief voor de voetbalclub op het gebied van positionering en regiobinding. Dit wordt uitgebreid met communicatieondersteuning op het gebied van media, publiciteit en woordvoering.

PEC Zwolle directeur Edward van Wonderen is blij met de timing van het partnerschap. “In de Eredivisie wordt de communicatiedruk alleen maar groter. Het is van belang dat we blijven werken aan meer professionele communicatie met onze doelgroepen. InterCity Consultancy heeft al bewezen dat ze de regio goed kennen en deze aan de betaald voetbalorganisatie weten te verbinden.”

InterCity Consultancy directeur Robert van Vliet ziet de inzet van InterCity over de afgelopen jaren beloond: “Dit partnerschap zien wij als een waardering voor onze werkzaamheden van de afgelopen jaren. Met onze communicatiescan lichten we de PEC Zwolle-organisatie de komende twee jaar periodiek door op hun communicatiekracht. Ook ondersteunen we bij de positionering, het intensiveren van de publiciteit in de regio, woordvoering en crisiscommunicatie.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!