Help de bevolking van Oekraïne

Anne en Max krijgen heel december gratis koffie bij Anne&Max

Donderdag 12 december 2019

Door Redactie

Anne&Max

Nog maar een paar dagen en dan opent Anne&Max de deuren in Apeldoorn. Komende maandag, 16 december, opent het pand op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een speciale openingsactie voor iedereen die Anne of Max heet.

We schreven er op 14 oktober jongstleden al over: het concept Anne&Max komt ook naar Apeldoorn. De zaak zat inmiddels al op zo’n 18 plekken in Nederland, maar nog niet in het oostelijke deel van het land. Het pand waar de zaak komt te zitten biedt 95 zitplaatsen en een buitenterras.

In de nieuwe vestiging in Apeldoorn vind je onder meer een breed assortiment met een huisgemaakte ice tea, heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, mooie koffies en dit alles gemaakt met veelal biologische producten. Daarnaast is er een speciale parkeerplaats voor buggy’s en een mini Anne&Max counter voor kinderen.

Om de opening van Anne&Max Apeldoorn te vieren is er dus een speciale openingsactie. ,,Heet jij Anne of Max? Leuk je te ontmoeten! Kom in de maand december dagelijks opwarmen met een gratis kop koffie”, meldt een woordvoerder. Je moet dan dus wel even een legitimatiebewijs meenemen en je mag één keer per dag meedoen. Je krijgt een gratis warme drank, waaronder valt: espresso, langzaamaankoffie (klein), cappuccino (klein), caffè latte (klein) en theeën per pot. Wel kan het zijn dat ze als je komt voor je gratis warme drank, een foto van je maken voor publicatie of promotionele doeleinden.

Alle actievoorwaarden staan op de website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?