Apeldoorn Direct zoekt inspirerende ondernemers voor serie ‘Anderhalve-meter Apeldoorn’

Dinsdag 12 mei 2020

Door Redactie

Als je al wekenlang thuis zit zou het maar zo kunnen dat je de muren op je af ziet komen. Echter, voor ondernemers is het beter te zien dat de toekomst er aankomt; het nieuwe normaal, ook wel de ‘anderhalve-meter samenleving’ genoemd. Apeldoorn Direct draagt hierin graag bij aan een positieve kijk op de zaken. Daarom zijn we op zoek naar ondernemers die deze ingewikkelde tijd op bijzondere wijze aanvliegen. Mannen en vrouwen met visie, die onze nieuwe reeks ‘Anderhalve-meter Apeldoorn’ inspirerende invulling kunnen geven.

Het nieuwe normaal

Apeldoorn, Nederland, Europa, de hele wereld—we gaan met zijn allen af op een nieuwe samenleving. Geboren vanuit onzekerheid, maar zou het ook positieve veranderingen met zich mee kunnen brengen? De herwaardering van mensen in de zorg, persoonlijk contact en de natuur om ons heen, bijvoorbeeld. Voor één groep geeft deze bijzondere tijd juist veel kans om zichzelf opnieuw uit te vinden: ondernemers.

Een ondernemer kenmerkt zich veelal door iemand die als allerlaatste het bijltje erbij neergooit. Iemand die juist in tegenslag kansen ziet, wiens hoofd nooit ophoudt ideeën te spuien, die je zal verbeteren als je praat over ‘problemen’. Uitdagingen, daar draaien ondernemers voor op volle toeren. De omschakeling naar de anderhalve-meter samenleving zouden we met recht als een kolossale uitdaging kunnen neerzetten. 

Bij Apeldoorn Direct zijn we benieuwd naar die mensen; hoe doen ze het, waarom geeft het ze zoveel energie, wat kunnen we ervan leren?

Oproep

We zoeken inspirerende Apeldoornse ondernemers, zelfstandigen, zakenmensen, goede doelen, kartrekkers; mensen, die in deze periode van sociale onrust niet de deur achter zich dichttrekken, hun mailbox afsluiten, hun telefoon op stil zetten. Nee, wij zoeken de mensen die vooruitstrevend bezig zijn. Die nieuwe ideeën bedenken en juist in deze tijd projecten opzetten.

Die ondernemende zielen willen we interviewen, zodat we een reeks kunnen maken om Apeldoorners van alle leeftijden, talenten en overtuigingen te inspireren. We zitten dan misschien binnen, maar we staan niet stil.

Ben jij of ken jij de ondernemer die dit profiel vast en die Apeldoorn iets te vertellen heeft? Neem dan contact op met redactie@apeldoorndirect.nl. En hou onze social media kanalen in de gaten voor de artikelen in de serie ‘Anderhalve-meter Apeldoorn’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

anderhalve-meter Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!