Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoorns transportbedrijf Beekman in de prijzen

Vrijdag 14 september 2012

Door Redactie

beekman-transport.nl

De Apeldoornse logistieke dienstverlener Beekman Transport heeft de Schadepreventieprijs 2012 gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door verzekeraar Nationale Nederlanden.

Beekman Transport heeft volgens de verzekeraar het meest toonaangevende schadepreventiebeleid. Daardoor blijven het aantal schadegevallen van de Apeldoornse transportgigant beperkt.

Vijf landelijke bedrijven waren voor deze prijs genomineerd. Een jury kijkt vervolgens naar de schadeverloop aan zowel het wagenpark als de ladingen die men vervoert, alsmede de administratie en uitstraling.

“Beekman Transport is de terechte winnaar. Het bedrijf is al jaren overtuigd van schadepreventie en veilig gedrag”, zo zegt Piet Bleeker, risicodeskundige bij Nationale-Nederlanden tegen de website Transport Online. “De gehele organisatie is actief met veilig werken en preventie is niet iets eenmaligs maar binnen alle lagen van de bedrijfsvoering verankerd. Het aantal schadegevallen daalde de afgelopen jaren dan ook fors.”

Directeur Martin Beekman reageert trots: “Het winnen van de schadepreventieprijs 2012 is dan ook een bevestiging dat we op de goede weg zijn en dat al onze inspanningen ook door Nationale-Nederlanden worden gewaardeerd. We zijn daarom bijzonder trots op deze prijs!”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?