Apeldoornse ICT-er Bosgoed bestaat 15 jaar

Woensdag 12 september 2012

Door Redactie

Bosgoed

Dit jaar bestaat Bosgoed Company 15 jaar.  Bosgoed Company viert haar jubileum stijlvol samen met haar klanten en medewerkers aan de Meester van Hasseltlaan. De viering gaat gepaard  met de opening van deze nieuwe vestiging. 

“De 15 jaar zijn voorbij gevlogen” aldus Alexander Bosgoed, eigenaar van Bosgoed Company. “Wat eerst begon als een detacheringsorganisatie van ICT’ers bij de Gemeente Utrecht is uitgegroeid naar een toonaangevend bedrijf met inmiddels 30 medewerkers.” Bosgoed Company, ook wel bekend als Bosgoed Automatisering, is in 1997 door Alexander opgericht. Nu enkele jaren later wordt er vanuit twee vestigingen in Apeldoorn gewerkt.  Het bedrijf ziet met name de groei ontstaan vanuit de woonzorg, overheid, corporaties, brancheorganisaties en het MKB plus segment.

“Ik ben heel tevreden met wat ik in de afgelopen 15 jaar met het bedrijf heb behaald. Ik heb leuke mensen aan het werk, zij hebben elk hun eigen expertise. Onze klanten zien ons als niet als leverancier, maar echt als partner. Dat maakt het echt leuk”, vertelt Alexander Bosgoed. “Met het oprichten van Bosqom ben ik ingesprongen op de vraag van klanten voor het bouwen van websites. En sinds een paar maanden hebben we IT Building opgericht waarbij de domotica van gebouwen centraal staat. De behoefte hiernaar is deels ingegeven door onze eigen klanten, maar ook door toonaangevende leveranciers die de weg hebben gevonden naar de Bosgoed Company. Kortom, we spelen in op de vraag van de markt, maar houden daarbij ook onze core business in het vizier”.

Alexander Bosgoed hoopt in de komende jaren het team uit te breiden, dus deze ondernemer en zijn bedrijf zullen zeker de komende jaren nog actief aanwezig zijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?