Bock & Wild festival op het Leienplein

Vrijdag 25 oktober 2019

Door Redactie

De ondernemers op het Leienplein houden aanstaande koopzondag, 27 oktober, het Bock & Wild festival. Tijdens dit festival kunnen bezoekers meer dan 10 soorten bockbier en kleine wildgerechten proeven. De toegang is geheel gratis. Robin Batens, eigenaar van Mansion24 en een van de organisatoren vertelt: ,,De bockbieren en de wildgerechten passen bij de Veluwe en de tijd van het jaar.”

Live muziek en herfstgerechten

Van 14.00 uur tot 20.00 uur presenteren de Apeldoornse ondernemers, van het Leienplein, op hun eigen wijze diverse bockbieren en gerechten op het plein. De wildgerechten bestaan onder andere uit een stoofpotje, wildspies en vegetarische soepen. Naast eten is er ook live muziek aanwezig van de band Yeehaa. ,,Ze maken een beetje country-achtige muziek”, zo omschrijft Robin het.

Het Bock & Wild Festival is een gezamenlijk initiatief van Apeldoornse ondernemers van het Leienplein. Onder meer Het Nieuws van Apeldoorn, Café de Buren, Mansion24, Diyar, Firma van Veldhuizen en M’joy doen mee aan het festival. ,,Met dit festival willen we het terrassen seizoen afsluiten maar ook vieren dat er weer andere leuke evenementen aankomen. Zo zijn we een aantal jaar geleden op het idee gekomen voor dit festival. We merken dat het ieder jaar een beetje groter wordt en ook dit jaar hebben we er zin in en hopen we op een gezellig festival”, zegt Robin.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!