BurgerMe komt terug naar Apeldoorn

Donderdag 29 juli 2021

Door Redactie

Al zo’n 1,5 jaar moet Apeldoorn het doen zonder vestiging van BurgerMe. In februari vorig jaar schreven we namelijk dit artikel over het feit dat de onderneming dicht zat en dat klanten een tijdlang de melding ‘vandaag gesloten is vanwege technische redenen’ kregen. Maar er is goed nieuws voor hamburgerliefhebbers: op dinsdag 3 augustus om 11.00 uur opent de zaak toch weer in Apeldoorn, aan de Hoofdstraat 53, tussen de McDonald’s en de BrownieS&DownieS in.

Volleybal en hamburgers

Anton Schäffer is de nieuwe eigenaar van de nieuwe plek. Hij zit zo’n beetje zijn hele leven al in de horeca. “Mensen kennen mij vooral denk ik van volleybalvereniging Alterno waar ik veel bij betrokken ben.” Iets heel anders dan een BurgerMe openen dus. “Klopt”, lacht hij. “Maar de afgelopen jaren werkte ik vooral bij de KFC en ik bedacht me: dat kan ik zelf ook, een zaak openen.” Hij vertelt dat hij meerdere panden bekeken heeft, maar dat hij het meest enthousiast was over deze plek aan de Hoofdstraat. “Een groot verschil met de vestiging aan de Kayersdijk is dat hier klanten ook gezellig even kunnen zitten om wat te eten. En je zit mooi in de loop vanaf en naar het station.”

De komende dagen wordt er nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. “Vandaag, donderdag 29 juli, worden de letters bevestigd op het pand”, legt Anton uit. “En verder zijn we bijna zover om de apparatuur te testen en proef te draaien, zodat we dinsdag gelijk goed van start kunnen.”

Bezorgen, afhalen of terplekke opeten

Hij heeft het idee dat Apeldoorn wel weer behoefte heeft aan een BurgerMe. “Zeker gezien de reacties op het online evenement wat we op Facebook hebben aangemaakt. In principe is het een soft opening, want je kan het in deze tijd niet hebben dat het een drukte van jewelste wordt.” Maar hiermee wordt het voor de toekomstige klanten in ieder geval duidelijk dat er dus weer hamburgers besteld kunnen worden. Deze kan je laten bezorgen, maar je kunt ze ook afhalen of dus terplekke opeten. De bedoeling is dat ze gaan bezorgen in de postcodegebieden 7311 tot en met 7317, 7321 tot en met 7329, 7331 tot en met 7336 & 7339. Overigens benadrukt Anton dat ze ook nog personeel zoeken. “Dat is wel drama momenteel. Zelfs via de uitzendbureaus krijg je weinig respons. Maar dat komt vast uiteindelijk ook goed.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!