Dave Wienk is nieuwe eigenaar restaurant Wien’s

Dinsdag 23 juli 2019

Door Redactie

Dave Wienk heeft het restaurant Wien’s in Hoenderloo overgenomen. Dave, de man achter Traiteur Délicat, Délicat Catering, Délicat Events en Délicat Smokers, heeft een overeenkomst bereikt met Wieneke Boon, eigenaresse van het pand en bekend van Nuwegexclusief.nl.

Wieneke heeft Wien’s opgezet maar gekozen om haar andere passie te volgen. Als eigenaar van het vastgoed is zij bezig om 25 appartementen te realiseren waar haar volledige focus voor nodig is. ,,Wien’s verdient liefde en aandacht die ik op dit moment niet kan geven. Dave kan hier iets moois van gaan maken”, vindt Boon. Dave vult haar aan: ,,Wij zijn heel erg blij en trots om deze prachtige locatie aan de Délicat Groep toe te voegen. Voor ons is dit een juiste stap op het juiste moment om dit nu over te nemen en voor 1 januari 2020 Brasserie Délicat te openen.”

Vanaf 15 juli is er per direct gestopt met het huidige zelfbedieningsconcept en er is een nieuwe kaart. De openingstijden zijn veranderd naar 7 dagen per week voor aankomend seizoen. De kaart zal in de loop van de tijd uitgebreid gaan worden met High Wines, High Teas, High Gins, diners en andere concepten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!