De Kindertuin, een tuin voor de jongste en oudste Apeldoorner

Vrijdag 24 augustus 2012

Door Redactie

De Kindertuin

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal De Kindertuin openen zaterdag met een open huis en spelletjesmarkt officieel de deuren van hun splinternieuwe pand aan de Marconistraat 211. De Kindertuin is gehuisvest in De Groene Hoven, een complex van De Woonmensen waar onder andere bejaarden wonen. De openingshandeling wordt om 15.00 uur verricht door de oudste (96) en jongste bewoner (3 maanden).

De pedagogisch medewerkers en kinderen zijn trots op het ruime en lichte pand. En natuurlijk op de tuin, helemaal ontworpen voor de kleintjes volgens het concept Natuurlijk Buitenspelen door de Apeldoornse interieurarchitect Jesse van Lienen i.s.m. Marcel Bellert. Het is de bedoeling dat de ouderen in contact komen met de kinderen uit De Kindertuin. Ze zullen gezamenlijke activiteiten gaan doen en misschien wil een van de ouderen de kleintjes af en toe voorlezen.

Tussen 14.00 en 16.00 is iedereen die geïnteresseerd is om eens binnen te kijken van harte welkom. Alle bezoekers kunnen deelnemen aan spelletjes van “toen en nu”.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!