Help de bevolking van Oekraïne

Domino’s bakt 300 pizza’s voor ziekenhuispersoneel

Woensdag 18 maart 2020

Door Redactie

Op verschillende manieren proberen Apeldoorners het zorgpersoneel te bedanken. Zo werd er gisteravond, dinsdag 17 maart, op verschillende hard geapplaudisseerd voor hen. Domino’s heeft iets anders bedacht. Zij zijn vandaag, woensdag 18 maart, druk met het bakken van pizza’s. Maar liefst 300 stuks.

Ze bakken de pizza in 3 shifts, vertelt de 17-jarige Mees van den Berg. ,,Om 12.30 uur hebben we 100 pizza’s weggebracht, om 15.15 uur en vanavond om 22.45 uur volgt er ook nog een lichting.” Hij vertelt dat ze graag iets voor het personeel wilden doen. ,,Onze franchisenemer, Maurice van Tienhoven, heeft dit bedacht. We hebben toen contact opgenomen met het Gelre Ziekenhuis over de smaken die we zouden bakken en de tijdstippen waarop we zouden leveren.” Ze richten zich op 3 smaken. ,,Margharita, Pepperoni en Funghi”, meldt Mees. ,,Dan hebben we voor ieder wat.”

Een collega van Mees vertelt dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. ,,Toen we om half één de eerste 100 pizza’s kwamen brengen, waren ze erg blij.” En of ze bij Domino’s wel tijd hebben om 300 pizza’s te bakken voor het ziekenhuispersoneel? ,,Ja hoor, daar maken we tijd voor”, zegt hij.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?