Eerste dessert only restaurant van Nederland opent op Zwitsalterrein

Maandag 13 juli 2020

Door Redactie

Dessert Club

Op het Zwitsalterrein opent eind juli het eerste dessert only restaurant van Nederland. De Dessertclub biedt een avondvullende zeven gangen experience door meesterpatissier Bart de Gans, winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden. Het concept bestaat nog niet in Nederland, maar heeft zich eerder al bewezen in New York, Berlijn en zelfs op Bali.

De Dessertclub opent vanaf 23 juli en biedt per avond plek voor maximaal 60 personen. Het gaat om een pop-up concept en is tot begin september geopend, er is dus beperkte beschikbaarheid.
Organisator Tim Koldenhof: “We gaan in De Dessertclub echt een maaltijdvervangend dessertmenu aanbieden vol verrassende creaties en smaakexplosies. Het Zwitsalterrein in Apeldoorn wordt hiervoor tijdelijk omgebouwd tot een uniek restaurant. Gasten kunnen alleen deze zomer langskomen voor deze bijzondere culinaire ervaring.”

Zoet en hartig

Meesterpatissier Bart de Gans: “De desserts zijn lang niet alleen maar zoet, maar bevatten ook voldoende hartige elementen waardoor we een juiste balans creëren door de avond heen. We maken in de gerechten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit de pure ingrediënten. Hierdoor voorkomen we een suikerbom en krijgen onze gasten een variatie aan desserts.”

De gasten kunnen voor 55 euro genieten van een zeven gangen experience bij De Dessertclub, uit te breiden met een wijn of cocktailpairing. Wie wil eten in de Dessertclub moet snel zijn met reserveren, het pop-up restaurant is dus maar een korte periode geopend. Meer informatie is te vinden op deze website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!